START / OM AM-KLINIKEN / OM AM-KLINIKEN

Behandling av ofrivillig barnlöshet

Vid AM-Kliniken i Göteborg ges behandlingar mot ofrivillig barnlöshet. Jag hjälper er som har svårigheter med att bli med barn genom fertilitets-akupunktur samt akupunktur inför och under IVF-behandling.

Behandlingar med akupunktur sedan 1994 

Jag som sedan 1994 driver AM-Kliniken i Göteborg heter Joachim Kullenberg. Under de första åren på 90-talet utbildade jag mig inom akupunktur och Traditionell Kinesisk Medicin i Stockholm och Peking i Kina.

När jag sedan startade kliniken behandlades från början en rad olika typer av problem. Men med tiden kom arbetet att bli fokuserat på endast akupunktur vid ofrivillig barnlöshet.

Egna erfarenheter och en vilja att göra skillnad 

Arbetet med behandling av ofrivillig barnlöshet grundar sig i egna erfarenheter av ofrivillig barnlöshet. Svårigheterna med att få barn väckte en önskan om att kunna göra en skillnad och hjälpa de som är ofrivilligt barnlösa.

Det tidiga 90-talet var en tid då det inte talades mycket om akupunktur. Efter att forskning publicerats där fertilitets-akupunktur gett positiva resultat i samband med IVF-behandling blev dock efterfrågan på den här typen av behandling stor, vilket gjorde att jag valde att börja arbeta endast med ofrivillig barnlöshet.

Åratal av hjälpande behandling mot ofrivillig barnlöshet

Idag har jag många års erfarenhet och många lyckade behandlingar bakom mig. Jag brinner för att behandla ofrivillig barnlöshet med ett stort engagemang som ger dig som vänder dig till AM-Kliniken ett lugn och en trygghet i en situation som jag vet är svår. 

Vill du veta mer? Läs gärna mer om klinikens utbildningar och licenser eller om mina behandlingar.

Om du undrar om något får du även mer än gärna skriva till mig i kontaktformuläret så kontaktar jag dig. Du får även gärna höra av dig för att boka en tid.